torstai 26. joulukuuta 2019

Välipäivien lukumaraton


Välipäivien lukumaraton 27.-29.12.

Lukeva peikko (www.lukevapeikko.com) järjestää välipäivien lukumaratonin, joka kestää normaalin 24 tunnin sijaan kaikki 3 vuorokautta eli 72 tuntia. 

Tarkoituksena siis lukea kirjoja (tai kuunnella äänikirjoja) mahdollisimman paljon annetun ajan puitteissa, ja halutessaan kertoa väliaikatietoja blogissa, instassa, twitterissä tai missä haluaakin. 

Mulla nämä kolme vuorokautta sisältää vielä viimeiset joulun sukuloinnit, pari työvuoroja ja yhden rock-konsertin, mutta ajattelin silti ehtiä maratoonaamaankin. 

Päivitän tähän viestiin, miten lukumaraton etenee. 

Lukumaratonille valitut kirjat:
Tess Gerritsen - Hahmot yössä
Peter James - Kiistaton todiste
Pauli Mustajärvi - Matkani varrelta

Tervetuloa mukaan seuraamaan! 
Ja kommentit ovat toivottu lisä yksinäiseen lukemiseen ;) 


Pe 27.12. 

Klo 00:30 / 0 sivua
Lukumaraton on käynnistetty. Muu perhe nukkuu jo, mutta taidan hetken lukea vielä ennen kuin menen itsekin nukkumaan. Taidan aloittaa Tess Gerritsenin kirjasta Hahmot yössä. Mustajärven kirjaa luen lauantaina ennen iltavuoroa ja Peter Jamesin kirjaan taidan uppoutua sunnuntaina aamuvuoron jälkeen.

Klo 11:22 / 11 sivua
Jaksoin lukea puolen yön jälkeen vain hetken. Nyt olisi aamuhommat tehty ja ehtisi reilu tunnin lukea ennen kuin lähdetään sukuloimaan. 

Klo 17:50 / 29 sivua
Sukuloimasta kotiuduttu. Nyt hetki neulomista jotta saan yhdet villasukat valmiiksi. Taidanpa kuunnella äänikirjaa sen aikaa kun BookBeatista löysin Tuija Lehtisen Kolme miestä netistä -kirjan. 



La 28.12. 

Klo 10:40/ 29 sivua ja äänikirjaa 1h 35min
Eiliseltä Costellon keikalta kotiuduttu ja hetki nukuttukin. Aika onnettomia mun lukemat sivimäärät vielä on, mutta tiesinkin tämän maratoonille lähtiessä. Mutta mulle tärkeämpää on lukemisen ilon kokeminen kuin järjetön sivujen ahmiminen. Nyt pariksi tunniksi lukemaan ennen iltavuoroa.

Klo 13:24 / 78 sivua ja äänikirjaa 1h 35min
Gerritsenin kirja imaisi niin mukaansa, että eihän sitä malta laskea käsistään. Mutta ei voi mitään, pakko lähteä iltavuoroon. Onneksi työmatkat voi hyödyntää äänikirjan parissa.


Su 29.12. 

Klo 20:05 / 78 sivua ja äänikirjaa 4h 20min
Työmatkojen äänikirjaksi valikoitui Max Mannerin K18. Olin yllättynyt siitä miten hyvä se onkaan, ja ihmettelin miten mulla on voinut mennä nämä Turkuun sijoittuvat dekkarit ihan ohi. Vareksistakin tykkään osittain juuri siksi, että ne sijoittuvat vanhoille kotikulmille.
Nyt on päivän hommat saatu tehtyä, ja aika hiljentyä glögimukin ja Gerritsenin kanssa sohvan nurkkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti